- Hteo bih da s... 27 Dec 2019Zvezdin regionalni centar u Šapcu dobio reflektore Crvena zvezda brojnim aktivnostima i akcijama gradi sigurnu budućnost kluba. Jedna od tih akcija jeste saradnja sa preko 70 školica fudbala, ali... 26 Dec 2019Iza juga Marakane - Pioniri se uverili u veličinu Zvezde i u regionu - Želeo bih da se zahvalim organizatorima turnira kao i svim ljudima koji su ulepšali naš boravak u Visokom. Imali smo prilike da obiđemo sve zn... 28 Dec 2019Stanojev - Sanjam debi na Marakani Grafičar kao razvojni tim Crvene zvezde posle odigrana 23. kola nalazi se na liderskoj poziciji Prve lige Srbije sa osvojenim 41 bodom što je za...
28 Dec 2019Plan zimskih priprema Omladinske škole Omladinci Crvene zvezde će se okupiti 11. januara, mesec dana pre utakmice sa moldavskim Šerifom u okviru baraža Lige šampiona za mlade. Trenira... 28 Dec 2019Mladenović – Zvezdina škola se približava evropskim - Nastavkom dobrog rada, započetog prethodnih godina došli smo do najuspešnije polusezone od kad sam ja ovde. Crvena zvezda se okrenula novim tr... 27 Dec 2019Novogodišnji koktel Omladinske škole Prisutnima se u Launž baru stadiona "Rajko Mitić", biranim rečima, obratio direktor naše Omladinske škole Dragan Mladenović.
Nastojaće izabranici Slavoljuba Đorđevića da i u... 12 Mar 2020Članovi, hvala - Stigao autobus za Omladinsku školu Zvezdina fondacija je već u januaru odlučila da prikupljeni novac usmeri na kupovinu autobusa za potrebe naše Omladinske škole. Posle svih potre... 11 Mar 2020Iza juga Marakane - Mlađi kadeti uspešni, kreću i mlađi pioniri Proveli su u Ankaranu pripremni deo sezone naši mlađi kadeti i u okviru sedam dana odigrali dve kontrolne utakmice kako bi što spremniji dočekal...
Кошаркашки савез Београда КК Младост · 90 · КК Чубура · 57 · (85201) 10.10.2023 · јуниори/Квалификације за КК Рудар 22 · 53 · КК Беко · 63 · (85218) 07.10.2023 · пионирке/Квалификације ...
10 Mar 2022Iza juga Marakane - Sve spremo za proleće Omladinci Crvene zvezde će u subotu od 13 časova gostovati ekipi Zemuna. Neće to biti nimalo laka utakmica, s obzirom da su Zemunci ostavili fen... 06 Mar 2022Omladinci zauzeli prvo mesto Crvena zvezda – Voždovac 6:2 (2:1) Tereni Omladinske škole Fk Crvena zvezda. Strelci: Teodorović u 20, Kahvić u 2... 03 Mar 2022Zvezdini kampovi i ove godine širom sveta Do kraja letnjeg perioda, već je u planu da se održi 10 kampova, a prvi od njih biće u austrijskoj prestonici – Beču. Kamp će se održati već u a...
Nogomet, Srbija: Mladost rezultati uživo, rezultati, raspored Usluga Mladost rezultati se ažurira u stvarnom vremenu. Sljedeće utakmice: 13.10. Mladost Lucani - Rudar, 21.10. Mladost Lucani - Radnicki Nis, 28.10.
17 Dec 2020Iza juga Marakane - Mlađi pioniri razvijaju igrače Mlađi pioniri Crvene zvezde su na 17 odigranih utakmica uspeli da osvoje 38 bodova uz gol-razliku 50:16, ostvarivši 12 pobeda i dva remija, uz t... 13 Dec 2020Pobeda kadeta za mirnu pauzu Mladost - Crvena zvezda 0:2 (0:0) Stadion: "FK Mladost, veštačka trava", Lučani. Strelci: Mijatović u 49.
Još draže mi je što golovima pomažem ekipi. Sve to utiče... 03 May 2020Bačanin - Liga šampiona kao ogromno iskustvo - Malo sam bio iznenađen kad je stigao poziv, ali sam dobro počeo sezonu i to je bila svojevrsna nagrada za moje partije. Brzo sam uspeo da se p... 30 Apr 2020Radulović - Sanjam debi na Marakani - Prezadovoljan sam dosadašnjim delom sezone. Trud koji sam uložio u vredan rad na pripremama i tokom čitave sezone se isplaćivao kroz moje dobr... 21 Apr 2020Biseri nosili vaskršnja jaja starijim zvezdašima Jedinstveni poduhvat da u vreme vanrednog stanja prvotimci i omladinci Crvene zvezde donose pomoć starijim zvezdašima na njihove adrese, nastval... 23 Apr 2020Jelić - Zdravlje dece je najbitnije - Još uvek nemamo pouzdanu informaciju oko nastavka sezone.
20 Jul 2023Omladinci i kadeti na pripremama u Vrnjačkoj Banji Omladinci: Stefan Marinković, Ivan Lainović, Dušan Višnjić, Nikola Milojković, Dragan Tegeltija, Mateja Ostojić, Nemanja Vidojević, Siniša Popov... 13 Jul 2023Iza juga Marakane - Razvoj i napredak mlađih pionira - Protekla sezona je svakako ispunila očekivanja u gotovo svakom smislu, zacrtani planovi koje smo postavili na početku Lige mlađih pionira prek...
27 Dec 2019Rezime kadeta – Lepota igre i golova Svako ko poznaje generaciju fudbalera rođenih 2003. godine, seća se Marka Ćopića iz najranijih dana selektiranja tog tima. Talentovani golman je... 19 Dec 2019Rezime omladinaca - Moć tima Neprikosnovena “jedinica” na golu našeg tima tokom jeseni bio je Andrija Katić. Talentovani čuvar mreže rođen 2002. godine je branio na 22 meča... 19 Dec 2019Iza juga Marakane - Kadeti uvek na gol više - Zadovoljan sam polusezonom.
NK MLADOST ŽDRALOVI, PRIJENOS UTAKMICE UŽIVO 23. 11. 2013. — IZRAVNI PRIJENOS UTAKMICE 3. HNL SJEVER IZMEĐU NK RUDAR I NK MLADOST ŽDRALOVI MOŽETE PRATITI NA OVOM LINKU http://ustre.am/14FdB. Podijeli:.
19 Aug 2023Kadeti nastavili sa pobedama Voždovac - Crvena zvezda 1:3 (0:2) Stadion: “TC Stadion”. Sudija: Saša Ranisavić. Strelci: Vučićevi... 19 Aug 2023Poraz omladinaca Voždovac - Crvena zvezda 3:2 (2:0) Strelci: Petrović u 38... 18 Aug 2023Najava prenosa - Omladinci i kadeti na “Krovu” Ekipa Nenada Milijaša posle odličnog starta šampionata i ubedljive pobede nad Brodarcem (7:1) putuje na prvo gostovanje u sezoni. Crveno-beli će... 17 Aug 2023Iza juga Marakane - Kvartet za Ligu šampiona Sva četvorica fudbalera su rođeni 2005. godine, a već u susretu sa Brodarcem pokazali su koliko će biti znajačni za igru Milijaševog tima.
28 Feb 2020Neđić - Uspešne pripreme, spremni za proleće - Prvi put smo se u Ohridu pripremali i moram da kažem da je veoma prijatan ambijent za rad. Lep hotel, dobri vremenski uslovi i deca su trenira... 27 Feb 2020Iza juga Marakane - Kadeti Grafičara bruse formu u Ohridu Kadeti koji nose dres Grafičara, talenti rođeni 2003. i 2004. godine, odradiće sedmodnevne pripreme u Ohridu. Učenici Nikole Đurovića i dečaci k... 26 Feb 2020Karte za Midtjiland od četvrtka u prodaji Cene ulaznica su 200 dinara (jug), 300 dinara (istok) i 500 dinara (zapad).
10 Mar 2020Zvezdini biseri - Siloviti omladinci i kadeti Prvi meč u domaćem prvenstvu naših omladinaca u 2020. godini prošao je u znaku Andrije Radulovića. Talentovani krilni napadač bio je centralna f... 09 Mar 2020Omladinci šesticom nastavili sezonu Crvena zvezda - TSC 6:0 (3:0) Strelci: Radulović u 23, 24. i 47. (iz jedanaesterca), Blagojević u 38, Panić u 4...
[[ГЛЕДАМ ТВ]!!!!] Рудар Раднички uživo 2022 25/07/2023 25. 7. 2023. — Marjanović (? ) Radnik Došli: Ljubinković (trener), L. Mituljikić (Mladost GAT – povratak sa pozajmice), N. Stanković (Napredak – povratak sa ...
FK Rudar-Prijedor onda slijedi pauza i dublja analiza. Upoznat sam sa ekipom, gledao sam 5-6 utakmica u šampionatu, i ovdje ima kvaliteta, sastav ima glavu i rep, i mladosti što ...
Interesantno je da su na spisku i trojica prvotimaca... 06 Sep 2022Zvezdaši na kaljenju - Radulović u seriji Nema dileme da se brzonogi Radulović nameće za povratak u Crvenu zvezdu, te da se već profilisao kao jedan od najboljih igrača novosadske Mlados... 05 Sep 2022Zvezdini biseri - "Strašan arsenal” omladinaca i kadeta Omladinska selekcija Crvene zvezde je savladala IMT na terenima iza juga Marakane sa 6:0. Iako smo na poluvremenu vodili sa 1:0, u nastavku meča...
Mladost DG - FK Rudar Pljevlja резултат уживо Mladost DG је играо против FK Rudar Pljevlja у 1 утакмица ове сезоне. Тренутно, Mladost DG рангира 9., док FK Rudar Pljevlja држи 10. позиција.