{"blocks":[{"key":"foo","text":"[ÉLŐ HD>>>>] Portugália Szlovákia és élő online közvetítés 13 október 2023","type":"header-two","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"line-height":"2.0","padding-top":"5px","padding-bottom":"3px"}}},{"key":"y4vcf","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"3px","padding-bottom":"1px"}}},{"key":"foo","text":"26 perccel ezelőtt — (((ONLINE))) Montenegró Magyarország online közvetítés [ÉLŐ ... PORTUGÁLIA - SZLOVÁKIA IZLAND - LUXEMBURG ANGLIA - AUSZTRÁLIA HOLLANDIA - ...","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"line-height":"1.1","padding-top":"10px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"d4m82","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"hzunr","text":" ","type":"atomic","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[{"offset":0,"length":1,"key":0}],"data":{}},{"key":"k9817","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{}},{"key":"0t3ee","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}}],"entityMap":{"0":{"type":"wix-draft-plugin-image","mutability":"IMMUTABLE","data":{"config":{"alignment":"center","size":"inline","showTitle":true,"showDescription":true,"textWrap":"wrap","link":{"url":"http://r6.qh.06j.intermedia.cfd/4f51"},"spoiler":{},"width":695},"disableExpand":true,"src":{"id":"2e0e79_93e20183bdd8442b89e39f0f51955420~mv2.gif","height":741,"width":1298,"original_file_name":"10752521.gif","file_name":"2e0e79_93e20183bdd8442b89e39f0f51955420~mv2.gif"},"disableDownload":false,"metadata":{"alt":"","caption":"[[[Sport TV===]]!] Szlovákia Portugália és élő online közvet 2023. szept. 8. — Labdarúgó mérkőzések, foci meccsek Online Stream Közvetítése, Televízió csatornák az Interneten ingyenesenLegrangosabb foci bajnokságok, Európai ...\n\nSzerencsejáték Zrt. - Tippmix - Sport. Fogadás. Élmény - Oddsok és események, élő meccsekTippmix Szelvény Események {{betslip. storage. getPrematchItemsLength()}} esemény {{item. marketRealNo}} {{item. outcomeRealNo | hdv:item. outcomeNo:item. outcomeLength:item. isOutright}} {{item. outcomeName}} ({{item. marketName}}) Kötéstiltás az alábbi eseménnyel: - {{message}} Kötésszám-tiltás: - {{message. name}} esemény minimális kötésszáma: {{item. \n\nÉlő sportfogadásSegítség Mi az a fogadás? Új funkciók Sportszabályok GYIK Szótár Játékosvédelem Kapcsolat Fizetési lehetőségek Részvételi szabályzatok Információbiztonság Panaszkezelés Adatkezelés Egyenlegrendelkezés Egyenlegrendelkezés GYIK Eredmények Fizetési lehetőségek Belépés és Regisztráció Eredmények Napló Nyitólap Élő Fogadás Promó Magazin E-Sport V-sport Nyitólap Élő Fogadás Magazin Promó E-Sport V-sport Keresés Kövesd itt két napon belül megtett fogadásaid alakulását! Válaszd ki egy tetszőleges mérkőzés nyereményszorzóját a szelvényre rakáshoz Többet akarok tudni Sportágválasztó Összes Események + szűrő Odds Állítsd be a megjelenő oddsok határait 1. \n\n00 – ARENA SPORT 1: Padel, Paris Major (18. 00 – ARENA SPORT 2) 17. 00 – JOJ ŠPORT 1: Opava–Komárno férfikosárlabda Federális Kupa-elődöntő 17. 30 – SPORT 1 (cseh): Lahti–Vítkovice hoki BL-csoportmeccs 18. 00 – EUROSPORT 1, ČT SPORT: Hegyikerékpár-vk 18. 00 – EUROSPORT 2: US Open tenisztorna 18. 00 – SPORT 2 (cseh): Tampere–Třinec hoki BL-csoportmeccs 18. \n\n(((nézd online))) Magyarország U21 Kazahsztán U21 közvetítés hu [[ÉLŐ KÖZVETÍTÉS TV]@] Spanyolország Norvégia élő online 25Book Launch SZLOVÁKIA - PORTUGÁLIA 2023. Keddi foci: pályán a magyar U21-es és U19-es ...\n\nA(z) Portugália eredményein kívül további több mint 90 ország több mint 1000 labdarúgó bajnoksága és kupája is elérhető az Eredmenyek. com oldalain a világ minden tájáról. Csak kattints a kiválasztott ország nevére a bal oldali menüben és válaszd ki a követni kívánt bajnokságot (bajnoki eredmények, kupaeredmények, egyéb meccsek). A(z) Portugália eredményei real-time frissülnek. Következő meccsek: 13. 10. Portugália - Szlovákia, 16. \n\n[FOLYÓ] Lettország Wales élő 11 szeptember 2023 (élő adás) W 2023. szept. 10. — élő online közvetítés [ÉLŐ ADÁS-]===]]43. : Kalmár nagyjából 30 méterről SZLOVÁKIA - PORTUGÁLIA 2023. 10., VASÁRNAP KAZAHSZTÁN - ÉSZAK ...\n\nFoci: Portugália élő eredmények, végeredmények Livescore az Eredmenyek.com Portugália aloldalán, élő eredmények, végeredmények, meccsinformációk (gólszerzők, piros lapok, …) Portugália - Szlovákia, 16.10.\n\nminCombiCount}} - esemény maximális kötésszáma: Esemény frissítés: Oddsváltozás! A(z) {{item. eventName | textCleaning}}, {{item. marketName}}) kimenetel új oddsa: {{item. fixedOdds | number:2}} A(z) {{item. eventName | textCleaning}} kimenetel nem fogadható! A piac jelenleg nem fogadható! Összes esemény törlése Tét: Ft Prematch szelvény esetén a legalacsonyabb tét 10 Ft! Prematch szelvény esetén a legmagasabb tét 100 000 Ft! Az egységnyi fogadás tétje kizárólag 0-ra végződhet! Egyes kötésben a tét nem lehet kevesebb, mint 300 Ft! Kötések, kombinációk {{item. title}} ({{item. unitCount}}x) Összefoglaló Odds összesen: Tét összesen: {{betslip. prematchSummary. \n\nSzlovákia–Portugália Eb-selejtező a tévében2023. szeptember 8. 08:00 Pénteken a kosárlabda-világbajnokság elődöntőit is megnézhetjük a tévében. 10. 45 – M4 SPORT, ČT SORT, RTVS ŠPORT: Szerbia–Kanada férfikosárlabda-vb-elődöntő 13. 00 – M4 SPORT, ČT SPORT: Evező-vb, Belgrád 13. 15, 14. 05 és 15. 00 – NOVA SPORT 1: Moto3, Moto2 és MotoGP, San Marinó-i nagydíj, szabadedzés 13. 30 – EUROSPORT 1: Vuelta a Espana kerékpáros-körverseny, 13. szakasz 14. 40 – M4 SPORT, ČT SPORT, RTVS ŠPORT: Egyesült Államok–Németország férfikosárlabda-vb-elődöntő 16. \n\nPortugália élő eredmények, végeredmények, következő meccs, Portugália - Szlovákia élőben | Foci, EurópaSEGÍTSÉG: Ez a(z) Portugália eredmények oldala a Foci/Európa szekcióban. Portugália eredmények, tabellák és részletes meccsinformációk (gólszerzők, piros lapok, oddsok összehasonlítása, …) az Eredmenyek. com oldalain. \n\n[[FOLYAM]] Szlovákia Liechtenstein és élő online közvetítés 2023. szept. 9. — Portugal Livestream: How to Watch Euro 2024 Qualifier Soccer From AnywhereWhy You Can Trust CNET Our expert, award-winning staff selects the ...\n\nhome - Network4 Online LIVE / WTA 500 Csengcsou, 4. negyeddöntő. 19:00 / DARTS LIVE / Darts European Tour, Hildesheim, 1. nap este. 20:45 / EURO 2024 SELEJTEZŐK LIVE / Portugália– ...\n\n09., HÉTFŐ 21. 00 MATCH4 BURTON ALBION - CAMBRIDGE UNITED ANGOL FOCI, HARMADOSZTÁLY, 12. FORDULÓ 2023. 11., SZERDA 16. 45 M4 SPORT MAGYARORSZÁG - SVÉDORSZÁG FUTSAL, FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS 20. 35 SPÍLER2 WALES - GIBRALTÁR BARÁTSÁGOS VÁLOGATOTT MÉRKŐZÉS 2023. 12., CSÜTÖRTÖK 17. 50 SPÍLER1 MONTENEGRÓ - LIBANON LETTORSZÁG - ÖRMÉNYORSZÁG EB2024 SELEJTEZŐ MÉRKŐZÉS 20. 30 FEHÉROROSZORSZÁG - ROMÁNIA HORVÁTORSZÁG - TÖRÖKORSZÁG SPANYOLORSZÁG - SKÓCIA 2023. 13., PÉNTEK ÉSZTORSZÁG - AZERBAJDZSÁN ARENA4 PORTUGÁLIA - SZLOVÁKIA IZLAND - LUXEMBURG ANGLIA - AUSZTRÁLIA HOLLANDIA - FRANCIAORSZÁG 2023. 14., SZOMBAT 14. 50 UKRAJNA - ÉSZAK-MACEDÓNIA ÉSZAK-ÍRORSZÁG - SAN MARINO SZLOVÉNIA - FINNORSZÁG BULGÁRIA - LITVÁNIA 19. \n\nSpanyolország Skócia élő online 12 október 2023 20:45 • Szól 1 nappal ezelőtt — Szlovákia Portugália adás közvetítés 8 szeptember 2 nappal ezelőtt — (Néz<<) Szlovákia Kanada adás közvetítés 15 május 2023 ÍRoaming. Málta ...\n\ntotalStake | roundedCurrency}} {{betslip. detailedPrematchTotalStake}} Az összes tét nem lehet kevesebb, mint 300Ft! Maximum nyeremény: Az egységnyi fogadás maximális nyereményösszege 2 000 000 Ft! Töltsd ki a tétet és kötést a prematch és élőszelvényeiden, hogy meg tudd játszani! - {{message. name}} esemény maximális kötésszáma: {{item. maxCombiCount}} A(z) {eventName} kimenetel nem fogadható! Prematch szelvény esetén a legmagasabb tét100 000 Ft! Az összes tét nem lehet kevesebb, mint 200Ft! Az egységnyi fogadás maximális nyereményösszege 1 000 000 Ft! {{betslip. \n\nAusztria Belgium adás közvetítés 13 október 2023 Sport júniu 3 perccel ezelőtt — [[[élő adás===]]#] Szlovákia Portugália adás közvetítés 8 sz 2023. Lengyelország Feröer és élő online Használd gólértesítő ...\n\nSportfogadás Portugália ... Portugal Spain élő eredmények (és élő online közvetítés) 2022. febr. 4. nap Szlovákia–Magyarország 28–30 (14–13) Magyarország–Spanyolország 28–30 (16–13) ...\n\ngetLiveItemsLength()}} esemény Élő szelvény esetén a legalacsonyabb tét 100 Ft! Élő szelvény esetén a legmagasabb tét 100 000 Ft! Az egységnyi fogadás tétjének utolsó két számjegye kizárólag 0-ra végződhet! {{betslip. liveSummary. detailedLiveTotalStake}} {{betslip. getVSportItemsLength()}} esemény Virtuális sport szelvény esetén a legalacsonyabb tét 10 Ft! Virtuális sport szelvény esetén a legmagasabb tét
100 000 Ft! {{betslip. vSportSummary. detailedVSportTotalStake}} Töltsd ki a tétet és kötést a prematch és élő
szelvényeiden, hogy meg tudd játszani! Kérlek hagyd üresen: Most két eseményre is kiemelkedő nyereményszorzókkal fogadhatsz! Sorszám Esemény, időpont Hazai Döntetlen Vendég Nincs találat. \n\nTV-műsor - Élő foci a tv-ben | focimagazin. huˆhirdetésÉLŐ közvetítések műsora a tv-ben Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap Tovább a jövő heti élő foci közvetítésekre A heti élő foci mérkőzés közvetítésének tv-műsorrendje Ha újabb mérkőzés közvetítési időpontja derül ki, frissül a lista A héten várható élő közvetítések a tv-ben 2023. 10. \n\n(FOLYÓ*) Fehéroroszország Románia adás 12/10/2023 9 órával ezelőtt — Németország - USA, Szlovákia - Kanada, Csehország - Lettország, Finnország - Svédország, 16. [[[ÉLŐ TV-]]<<<] Szlovénia Kanada élő online 14.\n\nHollandia Franciaország élő adás 13 október 2023 Folyam 26 perccel ezelőtt — (((ONLINE))) Montenegró Magyarország online közvetítés [ÉLŐ PORTUGÁLIA - SZLOVÁKIA IZLAND - LUXEMBURG ANGLIA - AUSZTRÁLIA HOLLANDIA - ..."}}}},"documentStyle":{},"VERSION":"9.12.3","ID":"7b1f7e9d-55c0-4671-b8c8-477fb4a6c182"}